Forholdsregler ved installation af akkumulator

1.Akkumulatoren skal installeres langt væk fra varmekilden og skal være fastgjort på beslaget eller fundamentet, men bør ikke fastgøres ved svejsning.

2. Der skal indstilles en kontraventil mellem akkumulatoren og den hydrauliske pumpe for at forhindre, at trykolien fra akkumulatoren strømmer tilbage til hydraulikpumpen. Der skal indstilles en stopventil mellem akkumulatoren og rørledningen til oppumpning, inspektion, justering eller langvarig nedlukning.

3. Efter at akkumulatoren er oppustet, må hver del ikke skilles ad eller løsnes for at undgå fare. Hvis det er nødvendigt at fjerne akkumulatordækslet eller flytte det, skal gassen først tømmes.

4. Efter at akkumulatoren er installeret, fyldes den med inaktiv gas (f.eks. Nitrogen). Ilt, trykluft eller andre brandfarlige gasser er strengt forbudt. Generelt er inflationstrykket 80% - 85% af systemets minimumstryk. Alt tilbehør skal installeres i nøje overensstemmelse med designkravene og være opmærksom på dets pæne og smukke. Samtidig skal bekvemmeligheden ved brug og vedligeholdelse overvejes så vidt muligt.

Akkumulatoren skal installeres på det sted, der er bekvemt for inspektion og vedligeholdelse. Når den bruges til at absorbere stød og pulsering, skal akkumulatoren være tæt på vibrationskilden og skal installeres på det sted, hvor der er let stød. Installationspositionen skal være langt væk fra varmekilden for at forhindre systemtrykket i at stige på grund af gasens termiske ekspansion.

Akkumulatoren skal være fastgjort, men det er ikke tilladt at svejse på hovedmotoren. Det skal være solidt understøttet på beslaget eller væggen. Når forholdet mellem diameter og længde er for stort, skal der indstilles bøjler til forstærkning.

I princippet skal blæreakkumulatoren installeres lodret med olieporten nedad. Når den installeres vandret eller skråt, vil blæren ensidigt komme i kontakt med skallen på grund af opdrift, hvilket vil forhindre den normale teleskopiske drift, fremskynde blærens skade og reducere risikoen for akkumulatorfunktion. Derfor er den skrå eller vandrette installationsmetode generelt ikke vedtaget. Der er ikke noget specielt installationskrav til membranakkumulator, som kan installeres lodret, skråt eller vandret med olieport nedad.

xunengqi


Udstationeringstid: Jun-16-2021